071 407 47 70
010 273 32 58

Katwijk

In Katwijk wordt u geholpen door Wil van Rijn, audicien sinds 2002, en Edith Wijnands, hoormedewerkster sinds 2004.

Wil is mede-eigenaar en ‘Star gecertificeerd’*: “ABC Hoortechniek is een superleuk bedrijf, met leuke collega’s, afwisselend werk en het contact met de klanten is geweldig! De manier waarop onze klanten op onze service reageren is echt fantastisch. Er zijn zoveel trouwe klanten, sommigen komen zelfs wekelijks langs, gewoon voor de gezelligheid, onder het motto dat het toestel nog een keer schoongemaakt moet worden, heerlijk!”

Edith: “Na mijn start bij ABC Hoortechniek is het nooit meer in me opgekomen om iets anders te gaan doen. Ik ben in Katwijk verantwoordelijk voor de administratie en inmiddels ook aardig behendig met de aangeboden hooroplossingen, al zeg ik het zelf... Ik ben zo’n vakidioot die praktisch altijd batterijtjes en slangentjes bij zich heeft om zodoende altijd iemand met een hoortoestel in nood te kunnen helpen!”

Schiedam

In Schiedam wordt u geholpen door Joop van Waas, audicien sinds 1982, en Jolanda Doejaaren, assistent audicien sinds 2005.

Joop is mede-eigenaar en ‘Star gecertificeerd’*. “Ben je na een jaar nog steeds als audicien werkzaam, dan blijf je dat waarschijnlijk tot aan je pensioen! Dat zei ik in 1983 en het ziet ernaar uit dat dat gaat kloppen! Elke keer als ik iemand kan helpen met zijn of haar gehoorproblemen, krijg ik weer voldoening van m’n werk. Toen ik ooit een 100-jarige mevrouw weer het geluid van vogels kon laten horen, raakte me dat tot op het bot. Zij was tot tranen geroerd, maar ik ook!”

Jolanda: “Naast de administratie en het uitvoeren van kleine technische reparaties, kan je me in Schiedam ook aan de slag zien bij het afnemen van gehoortesten. Net als veel anderen ben ik vrij onverwacht het vak ingerold, maar al snel voelde ik me hier als een vis in het water! Het leuke is vooral de afwisseling, geen dag is hier hetzelfde”, aldus Jolanda die door collega’s en klanten gezien wordt als het ‘zonnetje in huis’.

* De audiciens van ABC Hoortechniek voldoen aan alle eisen die door certificeringsinstituut Star op het gebied van scholing, bijscholing en vakkennis worden opgelegd. Wil en Joop: “Regelmatig volgen we cursussen en trainingen en wonen we lezingen bij, zo blijven we op de hoogte van alle nieuwste ontwikkelingen en zijn we in staat om te werken met de meest hoogwaardige en moderne apparatuur.”