071 407 47 70
010 273 32 58
1
Mei '18

Nieuwe website

Op 25 mei heeft ABC Hoortechniek haar geheel vernieuwde website in gebruik genomen. De informatie op de site van uw hoorspecialist in de regio’s Schiedam en Katwijk is geactualiseerd en nu ook uitstekend te lezen op een smartphone of tablet.

Blog Image
1
Nov '17

Lees ‘Tril’, een audiografie van Mike Boddé

Voor pianist en zanger Mike Boddé is geluid de essentie van zijn bestaan. Geen dag gaat voorbij zonder dat hij aandacht besteedt aan muziek, lawaai of stilte. Al vanaf jonge leeftijd moet hij er niettemin mee leven dat zijn gehoor geleidelijk aan achteruitgaat, en hij langzamerhand slechthorend wordt. In Tril beschrijft hij op een prachtige en indrukwekkende manier zijn leven in geluiden.

Blog Image
17
Feb '14

Warme Douche van TROS RADAR

De heer Pim Bot, klant van ABC Hoortechniek in Schiedam, was zo tevreden over de service en de moeite die gedaan is om een goede hooroplossing voor hem te vinden, dat hij ABC Hoortechniek een zogenoemde ‘Warme Douche’ van het TV-programma ‘RADAR’ aanbood.

Wilt u het fragment uit het TV-programma terugkijken, klik dan hier. Het item waarin ABC Hoortechniek de Warme Douche krijgt, begint na 28 minuten en 20 seconden.