071 407 47 70
010 273 32 58

Twijfelt u aan uw gehoor, kom dan gerust eens langs voor een gesprek en/of hoortest. U krijgt deskundig advies, altijd op basis van de meest actuele inzichten en richtlijnen. Wij nemen het mogelijke behandeltraject stap-voor-stap met u door en bespreken de mogelijke hooroplossingen.

De oplossing kan een hoortoestel zijn. Afhankelijk van uw persoonlijke situatie maken we dan een keuze voor een toestel om te dragen in het oor , achter het oor , of in de gehoorgang . Verschillende hoortoestellen lossen problemen namelijk op verschillende manieren op. Het ene toestel benadrukt bijvoorbeeld lage tonen en het andere middentonen. Ook kunnen formaten en kleuren verschillen.

Ook voor alle andere hooroplossingen en vormen van hoorservice kunt u bij ABC Hoortechniek terecht. Wilt u bijvoorbeeld TV- en/of radiogeluiden versterken, zoekt u een vergader- of luisterhulpmiddel, een wek- en waarschuwingssysteem, zwemdoppen, gehoorbescherming of slaapdoppen? Of bent u aan één oor doof en wilt u een beter hoortoestel? Kom ook dan gewoon eens vrijblijvend bij ons langs.